AlışverişModa

2022 Eşarp Modası Nasıl Olacak?

Eşarplar, tesettür giyiminin en önemli parçalarından biri olup kadınlar tarafından oldukça fazla tercih ediliyor. Genellikle eşarplar pamuk ve ipek kumaşlardan üretimi yapılıyor. Tarzını en iyi şekilde göstermek isteyen kadınlar bone ve iğne yardımıyla farklı bir hava yaratabilir. Kadınlara yönelik her tarza uygun olarak tasarlanan eşarplar daha çok kıyafetlere uyumlu olarak seçiliyor.

Kadınların zevklerine göre hazırlanan 2022 eşarp modelleri her tarzdaki kadının stilini kolay bir şekilde yansıtacaktır. Kadınlarına zevklerine göre hazırlanan eşarp modellerinden tercih yapılırken genel tarz ve kombin ön planda tutulması gerekir. Ancak eşarp seçiminde kullanılan kumaşın türüne de dikkat edilmesi oldukça önem arz eder. Çünkü kaliteli kumaştan üretilen bir eşarp aynı zamanda uzun bir kullanım süresi de sunar.

Giysi alınırken dikkat edilmesi gereken birçok husus bulunuyor. Özellikle muhafazakar bir giyim tarzı benimsemiş olan kadınların daha çok dikkat etmesi gerekir. Ayrıca 2022 eşarp modasına göre üretilen şık tesettür modeller uygun fiyat aralıkları ile kullanıcıları bekliyor. Bu ürünün fiyatları her bütçeye uygun olup dış giyimin önemli aksesuarları arasında yer alıyor.

2022’nin Trend Renkleri

2022 yılında kadınlar tarafından en çok tercih edilen renkler genellikle siyah ve ortası boş, kenarları zincir şeklinde olan eşarplar olmaktadır. Giyilen kıyafete göre eşarbın rengi de değişiyor. Genelde siyah renk daha çok tercih edilirken eşarpların birçok farklı rengi de bulunuyor. Koyu renkler daha çok özel davetlerde kullanırken deri ve leopar renkli eşarplar revaçta yer alıyor. Genel olarak siyah renklerle yapılan kombinler sayesinde şık bir görüntü oluyor. Ayrıca altın renklerinde takılan eşarp ve aksesuarlarla kombinizi tamamlayabilirsiniz.

2022 yılı trend renkler arasında bulunan modeller zincirli ve leoparlı olacak şeklinde tasarlanmıştır. Ancak görüntü olarak sade olan eşarp modelleri de hoş bir görüntü sunuyor. Kıyafet seçiminde dikkat edilecek en önemli husus tek renk kıyafetlerin giyilmesidir. 70’li yıllarda moda olan bu durum 2022 yılında tekrar revaçta oluyor. Çiçekli desenlere daha az rastlandığı bu dönemde geometrik şekillerin yer aldığı eşarp modelleri pek çok kişi tarafından tercih ediliyor.

Yeni Sezonun Trend Eşarp Modelleri

Günümüzde şal takımları çok yaygın bir şekilde kullanırken şık ve modern ortamlarda eşarplar vazgeçilmez oluyor. Her sezon değişen eşarp modelleri arasından asimetrik modeller bu yıl oldukça meşhur olmaktadır. Tesettürlü hanımların saçlarını tamamen örtmek amacıyla kullandıkları eşarplar yapıldıkları kumaşa göre farklı isimler alıyor. Twill eşarp modelleri günümüzde en çok tercih edilen modeller arasında yer alıyor.

Aynı şekilde satene benzeyen sura ipek eşarp modeli kadınlar tarafından oldukça tercih ediliyor. Viskon ve yüzde yüz kumaştan üretilen vual eşarplar piyasada sıklıkla yer alıyor. Sizlerde kombinize uygun olarak seçimleri yaparak şık ve tarz olabilirsiniz. Son yıllarda ipek eşarp kullanmak istemeyen ve eşarbın güzelliğine önem veren kadınlar için tafta eşarplar üretiliyor.

Herkesin ten rengine göre tercih edilen eşarplar tesettürlü kadınlar için vazgeçilmez bir parçadır. Bundan dolayı eşarbı tercih etmeden önce renk ve modelin tene uygun olması gerekir. Eşarp seçiminde dikkat edilmesi gereken en önemli hususlardan birisi de eşarbın kullanım yeri olmaktadır. Çünkü bir düğüne giderken abiye üzerine kullanılan eşarp ile günlük kullanılan eşarbın modeli ve kalitesi farklı oluyor.

Günlük olarak kullanılan rahat elbiseler kadınlar tarafından oldukça sıklıkla tercih ediliyor. Kullanılan elbisenin kumaşı eğer düz ve tek renkten oluşuyorsa kullanılacak eşarbın desenli olmasına dikkat edilmelidir. Ayrıca elbiseler tek parça olması nedeniyle tesettürlü kadınların en önemli tamamlayıcıları hiç kuşkusuz eşarp yada şal oluyor. Ancak bu durumda seçilen eşarp modeli seçilen elbisenin desenine ve kumaşına uygun olması gerekir.

Yeni Sezonun Trend Şal Modelleri

Tesettürlü kadınların boyunlarını ve saçlarını örtmek amacıyla kullandıkları kumaş türüne şal denir. Farklı ren ve kumaştan üretilen birçok şal modelleri bulunuyor. Tesettürü seven ve dinin değerlerine önem veren kadınlar tercihleri de genellikle farklı oluyor. Tesettürlü kadınlara yönelik farklı markalar farklı kalite standartlara göre en trend şal çeşitlerinin üretimini yapıyor. Şalların üretiminde kullanılan malzemenin kalitesi ve materyali değişiyor.

Kadınlar kendi giyim tarzına yönelik şal modelleri arasında rahatça seçim yapabilir. Çünkü klasik, spor ve şık kombinler oluşturmak için geniş şal yelpazesi bulunuyor. Günümüzde üretilen şal modelleri tek renkli, birçok renkli ve desenli olacak şekilde piyasada yer alıyor. Aynı zamanda kıyafet, ayakkabı ve çantaya uyumlu şal çeşitleri de bulunuyor.

Modern ve uyumlu renkler dışında başka diğer kumaşlara da dikkat edilebilir. Her kumaş kaliteli yapısı sayesinde rahat bir kullanım sergilemesi gerekir. Çünkü şal, eşarp kafada veya boyunda kaymadan gün boyu durması oldukça önemlidir. Kullanılan şalın kişinin hareket kabiliyetini de kısıtlamaması gerekir. Farklı marka ve materyaller arasından istenilen seçilen şallar sayesinde kişi boyu konforlu kullanımın tadı çıkarır.

Yeni sezon trend şal ürünleri terleme ve yakma yapmadıkları için yaz, kış kullanıma da uygun oluyor. Şalları ister normal hayatta isterseniz de özel günlerinizde kullanın, tesettürünüzü koruyan çeşitleri olması tarzınızı rahat bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Boyun bölgesini sıkmayan şallar ve aynı zamanda kafanızı kasmayan eşarplar hareket ettirebilmenize de yardımcı oluyor.

Özellikle kaymayan türde olan kumaşlar sayesinde gün boyu daha rahat olmanızı sağlar. Aynı zamanda iğne kullanmadan kullanılan şal ürünleri kolayca şekil ve tarzınızı yansıtabilirsiniz. Şalların farklı türleri arasından istediğinizi seçerek, kullanımı kolay ürünler ile kendinize yakışan modelleri tercih edebilirsiniz. Özellikle şalların örgü modelleri sert havalarda adeta kadınların kurtarıcısı oluyor. Aynı zamanda kullanışlı ve farklı tasarımlı şallar sayesinde kışı rahat geçirebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu