AlışverişGüzellikModa

Abiye Elbise Üzerine Takılacak Eşarp Modelleri

Abiyenizin özel bir davete katılırken sizi temsil etmesi, en fazla dikkati o parçaya vermenize neden oluyor. Abiye kadar önemli diğer bir detay olan eşarp ise abiyenize şıklık kattığı gibi yanlış bir seçim sonucu kötü bir imaj kazanmanıza da sebep oluyor. Abiye seçiminizde kullandığınız kumaşın niteliği, parlak ya da mat oluşu eşarbınızı seçerken dikkat edeceğiniz önemli unsurlardır. Abiye kıyafetinizde kullanacağınız eşarp, şal ya da bone modelleri şık olmanıza yardımcı olacak. Peki, abiye elbise üzerine takılacak eşarp modelleri nelerdir?

Abiye Elbiselerde Hangi Eşarp Modelleri Kullanılabilir?

Abiye Elbise Üzerine Takılacak Eşarp Modelleri

Abiye elbisenize yakışacak bir eşarp bulmak istiyorsanız, öncelikle abiyenizi, çanta ve ayakkabınızı seçmelisiniz. Aksesuarları ve tasarladığınız makyajı da hesaba katarak, en önemli parçayı sona bırakmalısınız. Eşarbın önemini, son dokunuşları yaparken daha fazla hissedeceksiniz. Kıyafetinizin şıklığını yerle bir edebileceğiniz eşarp renklerinden uzak durmalısınız.

Abiye elbiseye uyumlu eşarp modelleri;

  • Saten eşarp modelleri
  • Tafta eşarp modelleri
  • Desenli eşarp modelleri
  • İpek eşarp modelleri
  • Kadife taşlı bone modelleri
  • Taşlı eşarp modelleri
  • Şal bone modelleri

Abiye elbisenizin hangi mevsimde kullanılacağı da oldukça önemlidir. Kalın ya da kadife kumaş tercihinizde en uygun eşarp türü ipek ya da satendir. Ayrıca kadife için özel taşlı ince kadife bonelerde tek parça olarak abiyenizi zirveye taşıyacaktır. Kıyafetinizin bol taşlı olması halinde sade bir eşarp kullanarak kıyafetinizi tamamlamanız sizi rüküş görüntüden kurtarır.

Abiye Elbisede Saten Eşarp Kullanımı

Saten, en sevilen parlak ve yumuşak dokuya sahip bir kumaş türüdür. Satenin abiyenizde ya da eşarbınızda kullanımı saten türüne göre değişiklik gösterir. Kaliteli saten kumaştan üretilen kıyafet ya da eşarp istediğiniz şıklığa ulaşmanızı sağlayacak. Kullanılan eşarp ya da şal üzerine taşlı bir broş kullanarak tamamlayacağınız eşarbınızın parlak görünümü uzaktan fark edilmenize destek olacak. Düz renklerde kullandığınız abiye elbisenize hareket kazandıran parçanız olarak eşarbınızı seçebilirsiniz. Düz modellerde kullanacağınız taşlı ya da desenli eşarplar bu şekilde göze batmayacaktır.

Abiye Elbisede Tafta Eşarp Kullanımı

Sert bir forma sahip olan ipekli kumaş türü taftanın, eşarp kullanımında ayrı bir yeri vardır. Abiyelerde kullanılarak içerisinde sihirli renklerin, yanardönerli havanın hâkim olduğu tafta kumaşı ile abiye kıyafetiniz hayat bulur. Gece davetlerinde ışık altında sergilediği gizli renklerin açığa çıkmasıyla çok şık görüneceksiniz. Renk değiştiren ve yoğun renklerin ışığın yansımasına ayak uydurduğu tafta eşarplar kadınların gözdesi olan eşarplar arasındadır.

Abiye Elbisede Desenli Eşarp Kullanımı

Abiye elbisenizin sade olmasının avantajları arasında desenli eşarp kullanımına müsait olması vardır. Taşlı bonelerin, şal bonelerin ya da eşarpların desenli olarak kullanımına izin veren sade abiyeler hareketleniyor. Leopar, zebra, iki renk, siyah beyaz ya da farklı desenlerin bulunduğu çizgilerle abiyenizi akıllara kazıyabilirsiniz. Tek renk abiye elbisenize eşarp kullanırken içerisinde yer alan bonenin rengini unutmamalısınız. Artık tek parça boneler de eşarp görevi görüyor ve abiyenize sanat katıyor.

Abiye Elbisede İpek Eşarp Kullanımı

İpek kumaşın ne kadar değerli ve kaliteli olduğu bilmeyen kadın yoktur. Abiyenizde ipek kumaş kullanabileceğiniz gibi eşarbınızda da ipek kumaş tercih edebilirsiniz. Kırışmayan yapısı, yumuşacık dokusu, kaliteli duruşu ile gözleri kamaştıracaksınız. Abiye elbisenizin modelinizi istediğiniz şekilde tercih edebilirsiniz.

Dantelli, saten, boncuk işlemeli, taşlı, pullu ya da payetli birçok tasarıma uygun eşarp modeli ile abiyenizi tamamlayabilirsiniz. Kadınların özellikle takılara verdiği önem nedeniyle bone kullanımını abiyenize uyarlayabilir, şık küpelerinizle kombini tamamlayabilirsiniz. Davetlerin aranan siması olmaya hazırlanın ve yeni eşarp modelleriyle göz kamaştırmanın mutluluğunu yaşayın.

Abiye Elbisede Kadife Taşlı Bone Modelleri

Taşlı boneleri ipek ya da kadife kumaşta görebilirsiniz. Taşların özel tasarımı, özenle işlenmesi, bonenin hazır katlama ile tasarlanması, abiyenizin üzerine kısa sürede takarak, tesettür giyiminizi tamamlamanıza yardım edecek. Kadifenin esnek yapısı gün boyu başınızı ağrıtmayacak. Davette giyeceğiniz saten, ipek, kadife, dantel tasarımların üzerini tamamlayabileceksiniz.

Abiye Elbisede Taşlı Eşarp Kullanımı

Abiye elbisenizin üzerinde kullanacağınız bir ürün de bone şal modelidir. Bone kullanımına ek olarak göğüs hizasına doğru inen şal kısımlarında kullanılan taşlı broşlar şıklık katacak. Bonelerde hazır kullanılan taşlar da çok beğenilecek. Eşarpların abiye kıyafetlere özel tasarlanmış olması, abiyenizde daha kullanışlı olacağını gösteriyor. Abiye kıyafet denildiğinde akıllara gündelik hayatta giyilmeyen ancak çok beğenilen taşlı tasarımlar geliyor.

Parlak, iddialı ve tüm güzelliğinizi ortaya çıkaracağınız abiye kıyafetler, her kadının gardırobunda bir bölüm ayırdığı, özenle sakladığı kıyafetleridir. O halde seçtiğiniz eşarp da bir o kadar iddialı ve göz alıcı olmalıdır. Sade seçimle zıt olarak kullanacağınız tasarımlarda, abiyeniz sade ise desenli ve taşlı eşarplar tercih edebileceksiniz. Pul, boncuk, taş ya da payet kullanılan abiye kıyafetinizde ise tek renk bir bone ya da eşarp kullanmanız yeterlidir.

Abiye Elbisede Şal Bone Kullanımı

Eşarp bağlama şekillerini her kuaförün biliyor olması mümkün değildir. Aynı zamanda abiye kıyafetinizle gideceğiniz özel davette, bağlanan eşarbınızın açılması en istemeyeceğiniz durumdur. Bu tür olayların yaşanmaması adına hazır olarak tasarlanmış şal bone modelleri şık tasarımlarla abiyenize yakışacak.

Desenli, taşlı, kaliteli kumaşların yer aldığı şal bone modelleri çok havalı gözüküyor. Seçimleriniz sizin tarzınızı belirliyor, eşarbınız da ne kadar zevkli bir kadın olduğunuzu ifade ediyor. Şal bone kullanırken isterseniz boyun kısmında broş ile birleştirerek kullanabilirsiniz. Aynı zamanda tek taraftan uzatacağınız şal uzunluğu ile havalı gözükebilirsiniz.

Abiye Elbiselere Uygun Eşarp Fiyatları

Abiye elbisenin maliyeti yüksek kıyafetlerden oluşuyor olması eşarp için de servet ödeyeceğiniz anlamına gelmiyor. En şık tasarımlar; birbirinden farklı seçeneklerle, uygun fiyata, abiye elbiselerinizi tamamlıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu