AlışverişModa

Abiye Eşarp Modelleri

Kadın dünyasında şıklık ve estetik duruşun özel bir yeri vardır. Görsel açıdan canlılık kazanmak ve özgüven sahibi olmak için seçimleri de her kadının kendisine özeldir. Bu durum tesettür giyim tarzında da geçerlidir. Eşarp takmak ve bağlama stilleri dahi kadınları farklı bir şıklığa sahip hale getirir. Bu alanda son dönemlerde tesettür giyim tarzını benimseyen kadınlar için çok tarz ve şık abiye eşarp florası tasarlanıyor.

Kadınlar bu eşarplar arasından kendilerine ve stillerine yakışacak en güzel modelleri tercih edebiliyor. Abiye elbiselerin kullanıldığı günler her zaman için özel günler olmuştur. Toplantı, davet, lansman, düğün ve etkinlik gibi günlerde sizlere özel abiye elbiseyi tercih ettiğinizde bu elbiseye uygun olarak eşarbı seçmenizde önem taşır. Bu eşarp seçimlerinde zevk ve tercihleriniz ön plana çıkabileceği gibi aynı zamanda katılacağınız davetin ve etkinliği tasarımı da ön plana çıkabilecektir. Abiye eşarplar yüzünüzün güzelliğine de yakışmalı ve sizin tarzınızla uyumlu olmalıdır.

Abiye Eşarp Modelleri Nelerdir?

Kapalı giyim tarzında hoş bir giyim stili vardır. Bu stil daha yoğun bir sadelik içerir. Ancak abiye giyimin olmazsa olmazı canlılık ve çok hafif de olsa görsel görkemdir. Bu nedenle abiye eşarp modellerinde de canlılık ön planda tutulacaktır.

  • Taşla işlenmiş,
  • Kurumuş çiçeklerle işlenmiş,
  • Zincirle detay katılmış,
  • İnci işlemeli,
  • Broş ile işlenmiş,
  • İncili ve sırataş işlemeli,
  • Alın kısmı dantelli,
  • Papatya taçlı,
  • Kraliçe taç detayı verilmiş olan abiye eşarp modelleri çok gösterişli bir tercihi sağlayacaktır.

Abiye kullanımını ekstra bir görsel ve gösterişli hale getirecek olan bu seçenekler modacıların kreasyonları içerisinde bulunuyor. Tesettür giyim kullanan kadınların tercihlerini güzel ve iddialı hale getiren eşarplar, abiye kıyafetlerle de birebir uyumlu hale getirilebilir. Abiye eşarp modelleri denildiğinde herkesin aklına gösterişli ve canlı renkler gelse de bazen bu tercihler sadelikten yana olarak kullanılabilir.

Elbiseniz gösterişli ve canlı bir stile sahip olduğunda eşarbınızın yalnızca belirli bölgelerine hafif detaylar katarak çok daha modern bir görsele sahip hale gelebilirsiniz. Şıklık ve zarafetiniz bu seçenekle çok daha natürel bir şekilde ortaya çıkabilir.

Şık Eşarp Modelleri

Kadınların kendi zevk ve tercihlerine uygun olan her eşarp modeli şık olacaktır. Modacılar tesettür giyim tarzını benimseyen kadınlara özel olan eşarp modellerini kreatif olarak değiştirebiliyor. Her sene farklı modellerde eşarplar piyasada sunuluyor. Kadın dünyasına renk katan ve farklı tarza sahip olmalarını sağlayan bu modeller arasında;

  • Desenli,
  • Kabartmalı,
  • Taşlı,
  • Boncuk işlemeli,
  • İncili,
  • Çiçek detayı katılmış,
  • Kendinden kabartmalı ve motifli,
  • Broş ile renk ve canlılık katılmış, farklı modeller bulunabiliyor.

Şık Eşarp Modelleri

Bu modeller arasında seçimler yapmak veya hangisini tercih edeceğine karar vermek kendi zevkine uygun oluyor. Aynı zamanda giyim kombinlerini tamamlamaları açısından her tarza sahip olan eşarpları seçebiliyor. Şık ve zarif görünmek için eşarp seçimi büyük önem taşıyor. Parlak kumaştan yapılmış, saten ve İpek gibi eşarplar çok daha gösterişli eşarp tercihlerini oluşturuyor.

Özel günlerde abiye giyim tarzını tamamlayan bu parçalar kalitesi ile de göz kamaştırıyor. Her kazana yakışacak tarza sahip olan kumaşları ve eşarpları tercih etmek yüz naturesine de ekstra bir güzellik ekliyor. Abiye giyim parçalarını tamamlayan bu özel aksesuarlar kadınların bone ile kullanmaları sonucunda da oldukça güzel bir görünümü ortaya çıkarıyor. Gündelik giyim tarzını da daha canlı ve gösterişli bir eşarp ile tamamlamak şık bir görünümü de dizayn etmeyi sağlıyor.

Şık olmak kadınların tercihleri ile birebir örtüşen bir durum oluşturuyor. Her kadın kendi vücut güzelliğine, yüz güzelliğine ve yüz natüresine uygun olan detayları tercih ettiğinde ortaya çok daha farklı ve şaşaalı görseller çıkabiliyor. Ancak bu tercihler seçimlere göre de değişiyor. Sade giyim tarzından hoşlanan bir kadın çok canlı bir eşarp tercih ettiğinde kendisini güzel hissetmeye biliyor. Bu bakımdan öncelikli olarak zevkler ve tercihler belirleniyor. Eşarp modelleri arayan kadınların facelerine uygun olan eşarpları tercih etmeleri hatta eşarp rengini bile bu doğrultuda seçmeleri gerekiyor. Kendilerine yakışmadığını düşündükleri parçaları daha özenle incelemeleri ve stillerine uygun olan parçaları tercih etmeleri gerekiyor.

Abiye Eşarp Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler ​​​​

Abiye ve diğer davetlere özel eşarp seçimlerinin tamamında öncelikli olarak nasıl görünmek istediğine karar verilmelidir.

  • Şık,
  • Sade ve şık,
  • Gösterişli ve şık,
  • Modern,
  • Klasik,
  • Soft,
  • Güzel gibi tercihler yapmak abiye elbise üzerine yapılacak olan eşarp seçimini etkileyecektir.

Eşarp seçiminde ve bu seçim özellikle abiye kıyafetlerin üzerine olacağında çok canlı renkleri tercih etmek gösterişli ve şık olmak anlamına gelebilecektir. Ancak sade bir şıklığa sahip olmak isteyen kadınların elbiseleriyle uyumlu olan renkleri tercih etmesi daha doğru olacaktır. Hatta bu seçimde renk ritüeli sağlamak da doğru bir seçimdir.

Göz kamaştırmak, güzel olmak ve tüm bakışların odak noktası haline gelmek isteyen kadınların seçeceği eşarplarda ise daha şahşahalı eşarp seçenekleri bulunur. Bu eşarp seçeneklerinde broş, inci işleme, taş işleme ya da kurutulmuş çiçeklerden yapılmış olan işlemeler mevcut olacaktır. Bu bakımdan bu tercihlerini tamamı kadınların istek ve beklentilerine uygun olmalıdır.

Eğer siz kendinizi sade ve şık olarak görmek istiyorsanız daha sade ve klasik tarzı taşıyan eşarpları abiye kıyafetin üzerine tercih edebilirsiniz. Ancak daha gösterişli ve odak noktası haline gelmek için bir eşarp modeli arıyorsanız eşarbınızın canlı renklerden, taşlarla işlemeli, broşlar ile işlemeli ya da inci detaylı olmasına özen göstermeniz gerekir. Güzelliğinizi ve yüz naturanızı gölgelemeyecek tarzda seçimler yapmanız da sizin modern bir tercih yapmanız anlamına gelecektir. Bu durumda abiye elbise kumaşı ile uygun ya da deseni ile uygun olan modelleri tercih edebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu