AlışverişModa

Davetlerin Gözdesi Abiye Şal Koleksiyonları

Abiye kıyafetlerin giyildiği düğün, nişan, davet ve benzeri organizasyonlarda kadınlar şık, özel ve biricik olmak ister. Bunun için de başkalarının da kolayca bulup kullanabileceği giyim ürünlerinden kaçınılır. Özel olarak seçilen kıyafetlerde biraz da kişisel zevk ve beceriyle farklılıklar oluşturulmaya çalışılır.

Şallar kişinin kendi tarzını ve farkını kolayca ortaya koyabileceği aksesuarlar olarak karşımıza çıkar. Basit ve sıradan bir kıyafet şık bir şal ile bambaşka noktalara taşınarak abiye bir tarza dönüştürülebilir. Ya da farklı bağlama modelleri kullanılarak benzersiz bir stil oluşturulabilir.

Abiye şal olarak adlandırılan kumaş, renk, desen ve modeliyle günlük kullanımdan ziyade özel davetlere uygun şal modelleri Sima Eşarp koleksiyonlarında bulunabilir. Özellikle tesettür giyimin olmazsa olmazı olan bu parçalar sürekli yenilenen modelleriyle kullanıcıların beğenisini toplar.

Özel Tasarım Abiye Şallar

Sima Eşarp’ın davetlerin gözdesi olacağınız abiye şal koleksiyonları firma tasarımcıları tarafından özel olarak tasarlanır. Tüm ürünlerin renk, ebat, kumaş ve süsleme detayları şıklığı ve rahatlığı sağlayacak şekilde inceden inceye düşünülerek hazırlanır.

Tamamen yerli üretim olarak firmanın atölyelerinde üretilen ürünler yanında Pierre Cardin, Armine, Aker, Levidor gibi dünyada kabul gören markaların ürünleri de mevcuttur. Geniş seçenek imkanı içinde her kadının kendi tarzına uygun modeller bulunur. Sadece kumaş kalitesiyle abiye tarza uygulanan şallar yanında dantel, nakış, pul, payet gibi detaylarıyla kendi başına bir abiye parçası olan şallar da mevcuttur.

Abiye Şal Çeşitleri

Abiye Sal Çeşitleri

Abiye şallar farklı kumaşlarla, farklı renk ve desenlerde üretilebilir. Bazen el işçiliği ile ya da ince fabrikasyon üretimle çeşitli süsleme detayları da kullanılabilir. Mevsime, dönemin trendlerine, kullanılacak alanlara uygun tasarımlar koleksiyonlar içinde bulundurulur.

Firmanın abiye şal çeşitleri içinde dikkat çeken ürünlerden başlıcaları şunlardır:

  • Şifon şallar
  • İpek şallar
  • Ekose simli şallar
  • Gucci desenli şallar
  • Arvella kazayağı şallar
  • Vissona sport simli şallar
  • İpekseli düz dama şallar
  • İpekseli degrade dama şallar
  • İpek şallar
  • İnvee 1925 Medine ipeği şallar

Ürünlerin genel özelliği kalite, rahatlık ve şıklıktır. Tüm ürünler müşteri odaklı bir anlayışla üretilir ve nihai tüketiciye ulaştırılır. Bazı modellerde dantel, drape, tül, sim, payet, işleme gibi özel detaylar da bulunur.

En Çok Tercih Edilen Abiye Şal Kumaşı: Şifon

Şifon, özel günlerde bile hafif ve rahat kullanım sağlayan bir şal kumaşıdır. Esnek olduğu için kolay şekil alır ve verilen şekli uzun süre koruyabilir. Üstelik kolay kolay kırışmaz ve ütü istemez. Kullanım sırasında kırışmadığı için saatler içinde kötü bir görünüm de ortaya çıkmaz. Yıkandıktan sonra kısa sürede kurur, ütü de istemediği için kolayca temizlenip kullanma imkanı verir.

Şifon şalların bir özelliği de hafifliğidir. Başta ağırlık yapmaz. İnceliğinden dolayı kolay nefes aldırır ve bu yönüyle cilt sağlığına uygundur. Sağladığı konforla kadınların gözdesi olan bu kumaş abiye bir görünüm de sağlayabilir. Tüm bu özellikleri nedeniyle firmanın koleksiyonlarında şifon kumaşa çokça yer verilir. Rengarenk şifon şal modellerinin birçoğunda çeşitli süslemeler de kullanılır.

Abiye Şal Seçimi Nasıl Yapılır?

Abiye şal seçimi yapılırken kullanacak kişinin ten rengi, yaşı, tarzı ve birlikte kullanılacak kıyafetin renk ve model özellikleri dikkate alınmalıdır. Kişinin cilt rengine uygun renklerin seçilmesi önemlidir. Aksi halde en şık ve en pahalı bir şal bile kendinden bekleneni veremez. Kişinin genel yaşam stili ve giyilecek kıyafetin stili de önemli bir kriterdir. Uyumlu kombinasyonlar oluşturmaya özen gösterilmesi gerekir.

Abiye şallar desenli, düz renk, simli, jakarlı ve benzeri özelliklere sahip olabilir. Desenli bir kıyafet üzerine düz renk bir şal seçilmesi önerilir. Düz renkli kıyafetler üzerine yine tek renk ya da desenli şallar tercih edilebilir.

Sade çizgilerle tasarlanmış bir abiye kıyafet üzerinde zevke göre pırıltılı, işlemeli, dantelli şal modelleri kullanılabilir. Ancak zaten çok detaylı ve süslemeli bir kıyafet söz konusu ise sade bir şal kullanılarak karmaşa önlenebilir.

Abiye Şalların Kullanım Uygunluğu

Abiye Salların Kullanım Alanları

Abiye şal modelleri özel davet ve gecelerde giyilen abiye kıyafetlerin tamamlayıcısı aksesuarlar olarak tasarlanır. Bu ürün grubu kumaş yapısı, renk ve modelleriyle abiye giyime uygun özellik taşır. Birçok farklı şekilde bağlanabilen abiye şallar tesettür giyimde özel bir yere sahiptir. Şallar isteğe göre omuz üzerinde, boyunda, belde, çantalarda da farklı bağlama stilleriyle kullanılabilir.

Geniş Abiye Şal Ürün Yelpazesi

Firmanın her mevsim yenilenen abiye şal koleksiyonları sık sık yeni ürünlerle güncellenir. Her kadının aradığını bulabilmesini hedefleyen koleksiyonlar içinde dantel ve nakış gibi geleneksel çizgiler taşıyan modeller de modern tasarımlarla birlikte bulunabilir. Geleneksel tarzın modernize edilmiş tasarımları da görülmeye değer niteliktedir.

İpek gibi kadim kumaşlar çeşitli modellerde kullanılır. Bu tip kumaşlar en sade halleriyle bile abiye bir görünüm sağlar. Şifon ve saten de en çok tercih edilen kumaş türlerindendir. Yapı itibariyle ipek gibi parlak ve yumuşak olan saten de abiye kıyafetlere kolaylıkla uyum sağlar.

Jakarlı kumaşlardaki pırıltılara, sim, boncuk, payet gibi detaylara sahip modeller de birçok renk seçeneğiyle beğeniye sunulur. Tüm bu geniş yelpaze içinden seçilecek abiye şal modelleriyle davetlerin en şık kadını olmak gayet kolaydır.

Abiye Şal Fiyatları

Firma tarafından satışa sunulan abiye şallar yüksek fiyat kalite performansına sahip ürünlerdir. Müşteri memnuniyetine verilen önem nedeniyle mümkün olan en uygun fiyatlarla tüketiciye ulaşılır. Model, kumaş, tasarım gibi özellikleriyle her ürünün fiyatı farklı olabilir. Firmanın web sitesinden ve mağazalarından ürünler incelenerek fiyatları görülebilir. Satış öncesi ve satış sonrası hizmetler de üst kalitede sunulur.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu