Moda

Desenli Şal Modelleri Kullanırken Kombinlerde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Desenli şallar kombinlenmesi en zor modellerdir. Kombinlenirken, oldukça dikkat edilmelidir. Uygun kombinlenmezse kötü bir görünüm elde ederek, çevrenizdekilerin göz zevkini yerle bir edebilirsiniz. Desenli şallar, sade kombinlerde tercih edilmeli, karışık renkli ve desenli kıyafetlerle kullanılmamalıdır.

Desenli Şallar Nasıl Kombinlenir?

Mevsimler, mekanlar ve tercihler şal kombinlerini değiştirebilir. Kış aylarında yünlü, ekoseli ve çizgili modeller tercih edilirken, yaz aylarında açık tonlar, çiçekli ve karışık desenler tercih edilmektedir. Ekoseli modeller hem her kıyafete uyum sağlamakta hem de spor kombinleri hareketlendirmektedir.

Bol pantolonlarla kombinlenen çizgili modellerde şıklığına özen gösteren kadınlar tarafından oldukça tercih ediliyor. Moda her geçen gün değişmesine rağmen, klasik modeller, sade şallar da oldukça tercih ediliyor. Her zevke ve görünüme göre çeşitlenen modeller arasında eminim sizlerde kendi zevkinize yansıtacak modelleri bularak, ışığınızı yansıtabilirsiniz.

Desenli şal modelleri kullanırken dikkat edilmesi gereken bir nokta da, geri kalan kombini sade tutarak modelin kendini göstermesine izin vermektir. Ayrıca kesinlikle farklı desenli modeller bir arada kombinlenmemelidir.

Spor Mu Şık Mı Modeller Tercih Edilmelidir?

Desenli Şal Modelleri

Gideceğiniz mekana göre şal seçimini çeşitlendirebilirsiniz. Örneğin; güzel bir Pazar kahvaltısına gidiyorsanız, yaz günü pamuklu kıyafetlerinize yine pamuklu kumaştan spor bir model tercih edebilirsiniz. Ya da bir davete gidecekseniz, şık kıyafetinize ipek bir şal ile kombinleyebilirsiniz.

Yine dantel detayları olan bir elbise tercih edecekseniz, dantelli boneler ile güzel bir uyum sağlayabilirsiniz. Eğer seçiminiz desenli modellerden yana olacaksa, kıyafetinizde desen olmamasına veya aynı tarz desen içermesine dikkat etmek gerekir.

Aksi takdirde kargaşa oluşturarak, insanları rahatsız edebilir. Hem spor hem şık tüm şal modelleri için ilk adres Sima eşarp olacaktır. Geniş ürün yelpazesiyle hizmet veren firma, sizleri modelleri ile gönülden fethedebilir.

Desenli Şal Kullanırken Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar Nelerdir?

Şal kullanırken öncelikle şalı nasıl bağlayacağınıza ve rengine dikkat etmek gerekir. Örneğin; açık tenli biriyseniz nüde tonlar sizi soluk ve hasta gösterecektir. Fakat siyah, yeşil, haki gibi tonlar size canlılık katacaktır. Sarışın ve buğday tenliyseniz mavi tonları, esmer iseniz açık ve sıcak tonlar, tozpembe, bebek mavisi gibi renkler sizi oldukça canlı ve dinç gösterecektir.

Yüz şekli de şal bağlarken dikkate alınması gereken önemli bir konudur. Yüzünüz yuvarlaksa, yan kısımları gizleyip dikkati alnınıza verebilirsiniz. Oval yüzlü iseniz, şalın yan kısımlarını içeri kıvrılmanız yüzünüzü ortaya çıkaracaktır. Bone takmak da uzun yüzlüler için önerilir. Alnınızı kapatarak yüzünüzü daha küçük gösterebilirsiniz.

Desenli Şal Modelleri Neye Göre Seçilmelidir?

Doğru şal seçimi, kadınları daha hoş bir görünüm elde etmesi açısından önemlidir. Bu noktada birkaç unsur önemlidir.

Bunlar;

  • Kıyafete uygun şal seçimi yapılmalıdır.
  • Kumaş sağlıklı ve giyilen kıyafete uygun olmalıdır.
  • Renk uyumuna dikkat edilmelidir.
  • Ten rengine uygun tonlar tercih edilmelidir.
  • Yüz şeklinize göre şalın bağlanmasına dikkat edilmelidir.

Bu noktalara dikkat edildiğinde, etrafınızdakiler sizden gözünü alamayacak, arkadaşlarınız sizi kıskanacaktır. Desenli modelleri tercih ederken, içerdiği renkler arasından seçim yaparak kombininizi bu renk çevresinde şekillendirebilirsiniz.

Kombinlerde Renk Uyumu Nasıl Olmalıdır?

Desenli Şal Modelleri

Uygun şal rengi seçimi oldukça önemlidir. Çoğu kadın risk almamak adına, kıyafetleriyle aynı renkte şal seçimi yapmaktadır. Bu seçim şıklığınıza gölge düşürebilir.

Fakat risk almak istemiyorsanız, her renk kıyafete uyum sağlayacak şal renkleri aşağıdaki gibidir;

  • Siyah
  • Beyaz-Ekru
  • Kahve tonları
  • Nude renkler
  • Pudra tonlar
  • Gri
  • Karışık desenler

Bu renkler her kıyafetinize uyum sağlayabilir. Bunların dışında morlarla sarı ve turuncu renkler, lacivertle kırmızı tonlar gibi standart renk uyumlarından da faydalanabilirsiniz.

Kıyafetimizle Şal Rengimiz Aynı Mı Olmalıdır?

Kıyafetinize uygun şal seçerken illa aynı renk şal kullanmak zorunda değilsiniz. Bu kombininizi sıkıcı gösterecektir. Günümüz modası desenlere, farklı renklerin birbiri ile harmanlanmasına doğru ilerlemektedir.

Desenli Şallar Hangi Renklerle Kombinlenir?

Desenli şal modelleri sade kombinlerinize bir şalla şıklık katmanızı sağlayabilir. Doğru şal seçimi bu noktada çok önemlidir. Şal seçimi ile insanların üzerinde bıraktığınız etkiyi tamamen değiştirebilir, akıllara şıklığınızla kazanabilirsiniz.

Mevsime Göre Desenli Şal Seçimi Nasıl Olmalı?

Özellikle yaz ayları, artan sıcaklık sebebiyle, tesettür giyimi tercih edenler için oldukça zor geçiyor. Bu noktada şallar spor, şık birçok farklı modeliyle kadınların gözdesi olmaya devam ediyor. Farklı kumaşların tercih edilebildiği şallarda genellikle pamuklu modeller yaz aylarının favorisi. Kışın ise yine kışlık modeller ve koyu tonlarda üretilen renkli seçimlerle her yerde iddianızı kanıtlamaya devam edebilirsiniz.

Kombinlerde Desenli Şal Kalitesinin Önemi Nedir?

Şal seçimi yaparken kullanılan kumaş kalitesi çok önemlidir. Düşük kalite kumaş kullanımı şala şekil vermenizi zorlaştırır ve şıklığınızı zedeler. Ayrıca yıkama esnasında renk kaybeden şallar özensiz görünmenize sebep olabilir.

Bu nedenle bin bir özenle hazırladığınız kombinleriniz için kaliteli şal seçimleri yapmak önemlidir. Doğru ve kaliteli şal için güvenilir adres Sima Eşarp olacaktır. Birçok farklı modelle hizmet veren firma kaliteden de asla ödün vermiyor. Kıyafetlerinize şıklık katmak için mutlaka siteyi ziyaret etmeli, şık ve modern modellerin tadını çıkarmalısınız.

Desenli Şal Seçiminde Kumaşın Önemi Nedir?

Kumaş, şal seçiminde dikkat edilmesi gereken ilk noktalardandır. Özellikle yaz aylarında polyester kumaşlar sizi çok rahatsız edebilir, kokuya ve cilt sorunlarına sebep olabilir. O yüzden pamuklu kumaşlar tercih edilmelidir. Yine en uygun şal kumaşı ipek kumaşlardır.

Fiyatlar biraz yüksek olsa da en kaliteli kumaş tercihi ipek kumaşlar olacaktır. Şık görüntüsüyle de dikkat çeken ipek şallar, farklı modelleriyle Sima Eşarp ’da sizleri bekliyor. Farklı modeller arasında tercih yapmak sizi zorlayabilir ama kalitesiyle sizi memnun edecektir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu