AlışverişGüzellik

Anneler Günü Hediyesi

Anneler insanların en değerli gördüğü varlıklarıdır. Bu nedenle Mayıs ayının ikinci Pazar günü Anneler Günü olarak kabul edilmiştir. Bu özel günde anneleri olan kişiler onları mutlu etmek ve ne kadar değerli olduklarını göstermek için anneler günü hediyesi alırlar.

Anneler için alınabilecek pek çok hediye vardır. Eşarp ve şallar bu hediyelerden sadece ikisidir. Özellikle tesettürü benimseyen anneler için eşarp veya şal ürünleri hediye olarak alınabilir. Eğer anneniz için hediye tercihiniz eşarp ve şaldan yanaysa Sima Eşarp ürünlerini inceleyebilir ve annenize yakışacağını düşündüğünüz ürünlerden satın alabilirsiniz.

Anneler Gününe Özel İndirimli Eşarplar

Anneler için tercih edilebilecek eşarplar farklı marka ve modellerde üretilirler. Eşarpların kaliteleri ve fiyatları tercih edilecek markaya bağlı olarak değişiklik gösterir. Ayrıca markaya bağlı olarak renk ve tasarımlarda da değişiklik görülür. Sima Eşarp anneler için farklı marka ve modellerdeki eşarpları bir araya getirerek online satışa sunan bir firmadır. Eğer hediye tercihinizi eşarptan yana kullanacaksanız sitede yer alan eşarp modellerini inceleyebilirsiniz. Ayrıca sitede anneler gününe özel olarak yapılan indirimleri de kaçırmadan alışveriş yapabilirsiniz.

Anneler Günü Hediyesi

Anneler Günü İçin Alınabilecek Eşarp Modelleri

Anneler günü için alınabilecek eşarp modelleri çok fazladır. Bu modelleri marka veya eşarp için tercih edilen kumaş türüne göre seçmek mümkündür. İpek eşarp satın almak isterseniz Aker, Armine, Pierre Cardin, Vissona Twill, Levidor, Cacharel ve Pablio Ferre markalarını tercih edebilirsiniz. Hediye olarak alacağınız eşarbın ipek olmasını istemezseniz pamuklu, angel veya polyester eşarp tercih edebilirsiniz. Sima Eşarp web sitesinde bu modelleri kategorileri inceleyerek kolayca bulabilir ve renk seçimi yapabilirsiniz.

Anneler Gününde Hediye Edilebilecek Çok Satan Eşarp Modelleri

Anneler günü eşarp hediyenizi çok satan eşarp modelleri arasından da bulabilirsiniz. Bunun için çok satan eşarp modelleri kategorisini incelemeniz gerekir. Burada farklı marka ve tarza sahip çok sayıda model yer alır. Model seçiminizi annenizin yaşına veya sevdiği renklere göre yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra anneniz eşarbında belirli bir markayı seçiyorsa sizde o markadan eşarp belirleyebilirsiniz.

Taktığı eşarpta koyu renkleri tercih eden bir anneye sahipseniz bordo, lacivert, siyah, kahverengi, mor ve mürdüm renklerinin ağırlıklı olduğu modellerden seçebilirsiniz. Annenizin taktığı eşarp açık renklerdeyse somon, krem, bal köpüğü, pudra, gri veya bej renkleri seçebilirsiniz. Eşarp modelini mankenler üzerinde nasıl durduğunu inceleyerek de seçebilirsiniz.

Anneler Gününde Hediye Edilebilecek İpek Eşarplar

İpek eşarp kadınlar tarafından çok fazla tercih edilen eşarp çeşididir. Bu nedenle anneler için ipek eşarp modelleri hediye olarak satın alınabilir. Bu eşarplar yumuşak dokuları, leke tutmamaları ve pürüzsüz gözükmeleri sebebiyle tercih edilirler. Ayrıca tercih edilen markaya bağlı olarak çok şık tasarımlara sahiptirler.

Anneniz için ipek eşarp almayı düşünüyorsanız Sima Eşarp, ipek eşarp modellerini seçebilirsiniz. Aker, Armine ve Pierre Cardin gibi ünlü markalar tarafından tasarlanan modelleri inceleyebilirsiniz. Bu markalara ait ipek eşarpları sezonlu veya sezonsuz olarak satın alabilirsiniz.

Şal Tercih Eden Anneler Özel Şal Modelleri

Tesettür giyimi seçen kadınlar eşarp yerine şal da kullanabilmektedir. Şalın eşarba göre daha pratik olması ve rahatlık sağlaması tercih edilme sebepleri arasındadır. Anneniz şal örtmeyi tercih ediyorsa web sitesinden annenize uygun olacak şal modellerini bulabilirsiniz. Anneniz için satın alabileceğiniz şal çeşitleri ise şunlardır;

  • Düz şal
  • İpek şal
  • Desenli şal
  • Abiye şal
  • Pamuklu şal
  • Sima şal

Şal kategorilerini inceleyerek annenize sevdiği renklerde ve şık tasarımlara sahip şallardan beğenebilirsiniz. Eşarplarda olduğu gibi şallarda da markaya göre seçim yapabilirsiniz. Online ve hızlı siparişle anneler gününden önce teslim alacağınız ürünü zamanında hediye edebilirsiniz.

Anneler Günü Hediyesi

Anneler İçin Yeni Sezon Eşarp Modelleri

Günümüzde pek çok kadın modayı takip ederek giyinmeyi tercih etmektedir. Bu nedenle eşarp tercihi de sezonu uygun olarak seçilir. Eğer anneniz sezona uygun giyinmeyi seven birisiyse ona alacağınız eşarbı 2021 sezonuna uygun modeller arasından seçebilirsiniz. Bunun için yeni sezon ürünlerini incelemeniz yeterli olur. 2021 yaz sezonuna uygun krem, pembe, pudra, çikolata kahve, siyah füme, siyah kiremit ve kırmızı renklerin hakim olduğu eşarplardan satın alabilirsiniz. Ayrıca markalara özel hazırlanmış olan yeni sezon eşarplarını da satın almak için tercih edebilirsiniz.

Anneler İçin Alınabilecek Dış Boneler

Kadınlar eşarp ve şal yerine son dönemlerde dış bone tercih etmeye başlamışlardır. Özellikle sıcaklığın fazla olduğu şehirlerde yaşayan kişiler rahatlık için bu ürünleri kullanırlar. Ayrıca eşarp veya şal yapma uğraşı için zaman harcamamak için de dış boneler tercih edilebilmektedir.

Anneniz pratik olması için dış bone tercih ediyor veya annenizin pratik ürünler kullanmasını istiyorsanız ona hediye olarak dış bone satın alabilirsiniz. Tasarımları ve renkleriyle hoş bir görünüm kazandıran bu ürünlerle onları mutlu edebilirsiniz. Anneniz için bordo, zümrüt, lacivert, gül kurusu, gold ve turuncu renklerdeki dış bonelerden alabilirsiniz. Kurdeleli olan bu bonelerle onların şık aynı zamanda da rahat olmasını sağlayabilirsiniz.

Annelere Hediye Edebilecek Eşarp Aksesuarları

Sima Eşarp mağazasından anneniz için eşarp beğendiyseniz eşarba ek olarak aksesuar da satın alabilirsiniz. Birbirinden şık eşarp mıknatıslarını, iğnelerini ve boyunlukları satın alarak annelerinizin eşarplarını kolayca yapmalarına yardımcı olabilirsiniz. Ayrıca şık tasarımlı mıknatıslarla eşarplara farklı bir görünüm kazandırmasına yardımcı olabilirsiniz. Aksesuar seçimimde tercih ettiğiniz eşarbı göz önünde bulundurabilirsiniz.

Anneler Günü İçin Satın Alınabilecek Fırsat Ürünleri

Anneler gününde alacağınız hediyenin uygun fiyatlı olmasını tercih ediyorsanız Sima Eşarp fırsat ürünlerini değerlendirebilirsiniz. Bu bölümde düz veya desenli eşarpları bulabilirsiniz. Aker, Armine gibi ünlü markalara ait olan eşarp modellerini daha uygun fiyatlı olarak satın alıp annenizi mutlu edebilirsiniz. Fırsat ürünleri arasında da hediye etmek için yeni ürünleri bulabilirsiniz. Tüm bunlara ek olarak fırsat ürünleri de dahil olmak üzere Sima Eşarp üzerinden yaptığınız 100 TL üzeri alışverişlerde kargo ücreti ödemezsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu