Alışveriş

Vissona Sport Şal Modelleri

 Vissona sport şal model ve fiyatları her zevke ve bütçeye hitap eder. Geniş bir model yelpazesi üzerinden aklınızda yer alan şal modeline ulaşabilmenizi sağlayan Vissona, uygun fiyat seçenekleri ile bütçenize uygun siparişi verebilmenize olanak tanır. Farklı kumaş tipleri ve renk serileri ile sizlerle buluşturulan şal modelleri, farklı kombinler oluşturabilmenizi imkan sağlar. Hoş tesettür tunikler ve dış giyim parçaları olan pardesu, mont, kaban seçenekleri ile uyumu yakalayan şal modelleri, bayanlara tercih ettikleri stili, görünümü yansıtabilmeleri konusunda yardımcıdır.

 Şal Çeşitleri Nelerdir?

Şal Çeşitleri Nelerdir?

Geniş ürün yelpazesinde yer alan şal çeşitleri, farklı kumaş yapılarına ve desen detaylarına sahip şal modelleridir. Şal çeşitleri şu şekildedir:

*Koton Kumaş Şallar: Terletmeyen ve konforlu kullanım sağlayan koton şallar, sonbahar ve yaz aylarında kullanıma uygun modellerdir. Fiyat açısından uygun olan koton şallar, her yaştan bayan tarafından tercih edilirler. Geniş renk ve desen detayları ile farklı kombinler ile rahatlıkla kullanılırlar.

*İpek, Saten Kumaş Şallar: Kullanımda tok görünümü sunan, kayma ve bozulmaya yapmayan ipek, saten şallar, hem günlük kullanımda hem de abiyeler ile kullanımda tercih edilirler. Parlak veya sade modelleri ile her zevke hitap eden modellerdir. Son derece şık ve zarif bir görünümü sergilemek için ideal modellerdir.

 Pamuklu Kumaş Şallar

Pamuklu kumaş şallar, rahatına düşkün olan bayanların tercih ettiği ve bir çok bağlama tekniğinin kullanılmasına imkan sağlayan şallardır. İğneler yardımı ile farklı bağlama modellerini uygulamada pratik kullanım sunana pamuklu kumaş şallar, çamaşır makinesinde yıkanmada bozulma yapmaz. Terletmeyen, son derece spor-şık duran modellerdir.

 Tafta Şallar

Tafta şallar, tok bir duruşu sergileyen ve özellikle nişanlıklar ile kullanımı tercih edilen modellerdir. Makinede kısa programda yıkanabilen tafta şallar, klasik, modern stildeki elbiseler ile şık duruşu sergilerler. Parkla veya mat seçenekleri ile hem sade hem de süsten hoşlanan bayanlara hitap ederler.

 Abiye Şal Modelleri Neler?

Abiye şal modelleri, saten ve tafta şal modelleridir. Özellikle dantelli aksesuarlar ve taşlı taçlar ile uyumu yakalayan saten ve tafta şallar, bayanlara şık bir görünüm kazandırır. Düğün ve özel davetlerde tercih edilebilecek, şifon detaylı ince dökümlü saten şallar ise diğer bir abiye modeldir. Abiye şal modelleri arasında yer alan simli şifon şal ise farklı renk detayları ile farklı nişanlıklara çarpıcı bir hava kazandırmak için kullanılır.

 Desenli Şal Modelleri Nelerdir?

Desenli şal modelleri, çiçek baskılı veya geometrik desen baskılı şal modelleridir. Özellikle genç bayanlar tarafından tercih edilen desenli şal modelleri her mevsim kullanılabilirler. Sportif çiçekleri bulunduran tesettür kombinler ile kullanıma uygun olan çiçek desenli şallar, pamuklu, koton, ipek ve saten kumaşlardan tasarlanır. Özellikle pötikare desenli ve leopar desenli şallar ise sezonun trendleri arasında yer alır. Modern, spor, trend kombinleri uygularken rahatlıkla kullanılırlar.

 Düz Şal Modelleri Neler?

Düz Şal Modelleri

Düz şal modelleri, tek rengin kullanıldığı pamuklu kumaş, saten, ipek, koton, keten, şifon, tafta şallardır. Geniş bir kumaş ve renk serisi kapsamında edinebileceğiniz düz şal modelleri, her tip kombini uygulayabilmenize imkan sağlar. Spor tesettür takımlar ile pamuklu kumaş ve tek renk şallar kullanarak spor-şık, günlük bir stili yaratmak mümkündür. Şık tunikler ve oversize gömlekler ile koton, ipek kumaş sade şallar kullanılarak, modern stilde kombinler oluşturulur. Sezonun en trend renk seçenekleri olan, mavi, gri, yeşil, beyaz, pudra rengi, taba, kahverengi gibi pek çok renk serisi ile buluşabilmenizi sağlayan sade şallar, her mevsim konforlu kullanımdan yararlanabilmenizi sağlar.

 Şal Modelleri İle Kombin Nasıl Yapılır?

Şal modelleri le kombin yapmak için öncelikle kombinde yer verilen giyim elemanlarının nitelikleri değerlendirilmelidir. Geniş ürün yelpazemiz üzerinden her tip kombine uyum sağlayacak farklı şal modellerine ulaşabilirsiniz. Eğer modern ve günlük stilde bir kombin yapıyorsanız pamuklu, koton veya keten kumaş şalları tercih edebilirsiniz. Günümüzün trend tasarımları arasında yer alan bej veya beyaz keten gömlekler ile pamuklu veya keten kumaş, beyaz düz şalları kullanabilirsiniz. İş yaşantısında kullanabileceğiniz klasik bir stili ise ipek veya saten kumaş şallar ile oluşturabilirsiniz. Şık bir İspanyol paça pantolon ve tunik ile oluşturduğunuz kombini, tuniğin renginden bir ton koyu veya açık renkteki, saten veya pamuklu kumaş şallar ile tamamlayabilirsiniz. Özellikle tek renk, püskül detaylı şallar ile spor-şık stili yansıyabilirsiniz.

 En Trend Şal Renkleri Neler?

Yaz, kış ve sonbahar sezonunda vazgeçilemeyen şal renkleri ve desenleri, bayanların şık kombinlerine eşlik ederler. 2021 kış-sonbahar modasında ise özellikle, pudra pembesi, kiremit, kahverengi, bebek mavisi, gri, siyah, zümrüt, taş rengi gibi renk serileri ön plandadır. Günlük kullanımda ve davetlerde zarafeti sergilemeye yardımcı koton ve pamuklu kumaş şallarda, hem günlük hem abiye stilde kullanıma uygun ipek ve saten şallarda sezonun en trend renkleri ön plandadır. Geniş tasarım yelpazemizde, trend renkli şalların desenli veya püsküllü modellerine ulaşabilir, bütçenize hitap eden fiyatlar üzerinden aklınızda yer alan şallı sipariş edebilirsiniz.

 Uygun Fiyatlı Şal Modelleri

Şal modellerinin fiyatları, tamamen tasarım detaylarına ve tasarımda kullanılan kumaş çeşitlerine göre değişir. Dokusu kendinden parlak olan saten ve ipek şallar ile spor-şık tasarımlar olan pamuklu kumaş şalların fiyatları farklıdır. Tercih ettiğiniz modelin nakış, baskı, renk detaylarına göre şal fiyatları belirlenir. Geniş yelpazemiz içerisinden farklı bir çok modele, müşteri odaklı fiyatlarımız kapsamında ulaşabilirsiniz. Vissona sport şal model ve fiyatları hakkında detay verilirken, geniş model serisinin bütçeye uygun fiyatlar ile sunulduğu ifade edilir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu